0706-227224
andningenifokus@gmail..com

Förstärk ditt motstånd mot Covid-19

Andning, hälsa och medvetenhet

Förstärk ditt motstånd mot Covid-19

Covid-19

Covid-19 är ett virus som ingår i en grupp virus som kallas för Corona.

Viruset har symptom som liknar nästan alla de som vi brukar hänvisa till som ger feber, luftvägsbesvär såsom snuva och halsont och sveda o värk i leder o.s.v.

Vad som särskiljer Covid-19 från de övriga är att det också gör problem med andningen och speciellt för dem med underliggande infektionssjukdomar och de som är i generellt dålig fysisk form och däribland äldre. Dessutom har det framkommit att bland de som är i en förstärkt riskgrupp är män.

Jag har i dessa dagar gång på gång genomfört en enkel undersökning av de människor jag träffar på gator och torg och om och om igen bekräftas att endast 5% har en andning, som vid tillfället för observationen, är korrekt. Övriga 95% andas på ett sätt som skvallrar om en andning som skulle må bra av att få utbildning och träning.

Min observation säkerställer att 95% andas dåligt och av de 5% som andas för tillfället bra så är jag rätt säker på att det kan vara tillfälligheter och att även bland dessa 5% kan finnas många som andas bristäfälligt.

Min andningsutbildning skulle förstärka både ditt sätt att skydda dig från virusangrepp generellt till att också kunna med enkla medvetna övningar både preventivt öka din generella motståndskraft för andningsproblemen och t.o.m. lindra mängder av de symptom som Covid-19 ger.

Jag kan ge 1 timmes instruktioner som ger dig alla möjligheter i världen att påverka ditt virusmotstånd och din återhämtning.

Ring oss på 0706-227224 och boka ett skype-möte eller ett telefon-möte och få instruktioner som garanterat kommer att hjälpa dig i dessa svåra tider.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna sida använder kakor. genom att fortsätta så accepterar du användandet av kakor till mjölken :-).