0706-227224
andningenifokus@gmail..com

Coronaviruset utmanar immunförsvaret

Andning, hälsa och medvetenhet

Coronaviruset utmanar immunförsvaret

Coronaviruset är ett av de största källorna till oro för hela vårt samhällssystem och då inte minst ur ett hälsoperspektiv och socioekonomiskt perspektiv.

Situationen visar hur känsliga vi är och hur viktigt det är att vi hjälps åt och dels tar ett personligt ansvar samt att vi tar ansvar att ej sprida eventuell smitta vidare.

Coronaviruset har visat sig smitta via droppar:

Den vanligaste smittvägen via luftvägar är droppsmitta, dvs. smittämnet följer med droppar som skapas framförallt när man hostar och nyser. Hur långt dessa droppar når beror i första hand på dropparnas storlek, och då är det framförallt när dessa droppar kommer ”innanför” vårt yttre immunförsvar såsom t.ex. vår hud. Om vi får detta virus på huden så verkar det inte vara ett problem utan det är när det kommer till våra slemhinnor eller sår där huden inte täcker som vi kan bli infekterade av detta virus. En av de vanligaste smittvägarna är alltså via andningen och med en korrekt andning så ”täpper vi till” en infartsväg för viruset.

Det finns idag 2 sätt att hålla viruset på avstånd.

  1. Undvika att få i oss de små virus dropp-partiklarna via andningen!
  2. Tvätta händerna ofta och ej gnugga oss i ögonen eller något annat ställe där vi kommer åt slemhinnor eller t.ex. sår.

Med vår andningskurs så kan vi hjälpa dig att förstå hur du skall gå tillväga för att maximera ditt immunförsvar oh ej låta viruset få fäste genom luftvägar och lungorna. Vår metodik tränar också upp vår förmåga att stå emot virus som drabbar vår kropp i form av luftvägsinfektion, oavsett vilket virus eller bakterie vi talar om.

I dagsläget så sänker vi vårt kurspris på individnivå från 3995Kr för en månadskurs till 3500kr och eventuellt då även korta ned kursen för att få den så effektiv som möjligt för att möta detta hot som Covid-19 är just nu.

Ring oss på 0706-227224 för att boka en individuell kurs eller gruppkurs.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna sida använder kakor. genom att fortsätta så accepterar du användandet av kakor till mjölken :-).